Дејвид Бекам е заштитно лице на Масерати (ФОТО + ВИДЕО)

Кој друг ако не Дејвид Бекам? Масерати знае кого да одбере. Човекот на кого се му стои. Фудбалската икона Дејвид Бекам стана заштитно лице на Масерати.

Кампањата е наречена “two of a kind” Погледнете го видеото. Фраерски вонегов стил.

Leave a Reply

Your email address will not be published.