Дејвид Бекам со нова фризура (ФОТО)

Една од најголемите светски ѕвезди Дејвид Бекам, повторно се врати на сцена по што беше најпознат. По фризурите. Сега повторно не изненади и ни покажа дека годините се само бројка, а ничинот на живот го избирате вие.

Тој на одморот низ Италија ја покажа својата нова фризура. Фарбан жолт и кратко шишан.

И неговиот син тргнал по негови стапки.

ФОТО: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.