Дождлива мода за дождлив понеделник (ФОТО)

Дожд е нешто кое најмногу не нервира, нели? Замислете на сите тие “гимнастики” кои ги правите додека врне дожд, без можност да прошетате, да одите лабаво на состнок, или да завршите одредена работа. О замислете, уште да сте дотерани, па на маките им нема крај.

Дождот и модата сепак одат заедно. Не го сакаме премногу, особено кога треба да излеземе и да одиме надвор некаде, или да имаме комплетно зафатен ден со состаноци и да трчаме од едно место на друго.

Но и во такви денови мораме да изгледаме добро. Да изгледаме одлично со што ќе си бидеме мотив на самите себеси во таков тежок ден.

Модата сепак не би била целосна доколкусо вас немате чадор, кој дава уште една симболика на вашиот изглед и ве прави супер моќни за еден ваков ден.

Leave a Reply

Your email address will not be published.