Долга коса во лето, да или не?!

Летото е период од годината кога постојано не става во мисла, дали да ја пуштиме или скратиме косата. За време на летото знаеме и комплетно да смениме имиџ, и да ја пуштиме брадата, или мустаќите, или пак косата, и да експериментираме.

Според многумина должината на косата не игра улога кај голем дел, но има и од оние кои сакат летни фризури по секоја цена.

Наше мислење е ич уво да не ве боли и да пробате се што ќе ви текне, се додека не пречите некому. Затоа не се мислете многу, и украдете некоја идеа од познатите фаци подоле во галеријата. Има примери и со средно долга коса, и со онаа баш долга.

ФОТО: Unsplash

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: 4 најкористени козметички препарати кај мажите

Leave a Reply

Your email address will not be published.