Еве зошто Џејмс Бонд го одбра Aston Martin DBX (ФОТО)

Aston Martin DBX е модел кој секој џентлмен сака да го поседува. Џејмс Бонд низ годините успеа да ни креира некој стил кој џентлмените го практикуваат. Особено кога се работи за гардеробата, пијалоците, гестикулациите. Но, и кај автомобилите. Астон МАртин е сон на секој маж. Автомобил, кој е посебна приказна на патот.

Еве како изгледа сето тоа на новиот модел Aston Martin DBX.

Leave a Reply

Your email address will not be published.