Еве како да направите перфектно домашно кино

Ако го направите ова што денеска ќе ви го покажеме, ви гарантираме дека нема да сакате да излезете од дома.

Денеска ќе ви го претставиме MOFO држачот за телевизор. Она што е карактеристично за MOFO држачот е што ќе ви овозможи да го поставите на било која висина и под било кој агол. Доброто е што со овој уред вие нема да има потреба да правите дупки во ѕидовите. MOFO држачот може да се постави во било која просторија од вашиот дом, а на него може да се постават телевизори со големина од 32 до 65 инчи со употреба на специјални поставки.

Исто така MOFO држачот има специјални канали во себе кои се иделани за складирање на каблите.

ФОТО: Muski Magazin

Leave a Reply

Your email address will not be published.