Еве колку пари ќе зема Меси во ПСЖ

Финансиската анализа на платата на Меси е страшна. Колку многу заработува овој човек.

Еве како изгледа тоа на месечно, неделно, дневно, па дури и по секунда.

35 милиони евра годишни

2.9 милиони евра месечно

675.000 илјади евра неделно

96.428 евра дневно

4.018 евра на час

67 евра на минута

1.1 евро на секунда

Лудило зар не.

Но, ако знаеме колку донесе за еден ден, ова е ситна боранија.

Leave a Reply

Your email address will not be published.