Една од клучните работи за добар секс!

Во моментот кога сте уморни, таа сака луд секс. Тогаш кога таа не сака ништо друго освен лесни, нежни бакнежи, вие сте расположени за нешто диво. Ве бакнува на погрешно место. Премногу е статично. Нејзините гради се мали. Таа не е способна за орален секс, згора на тоа, честопати мислите дека ќе бидете сериозно повредени додека го сторите тоа. Никогаш нема иницијатива. Таа е асексуална. Не сака да споделува сочни „валкани мисли“ додека сте во кревет. Да, сето тоа може да се случи, дури и кога партнерот совршено одговара на идеалниот прототип. Несогласувањето на сексуалните профили може да предизвика фрустрација и да ја расипе врската.

Она што не може да се избегне е фактот дека овој вид недоразбирање сигурно ќе влијае на другите аспекти на врската. Сексуалното незадоволство се шири како дамка од мастило на бел лист.

За да се разберат едни со други, мора да постои слушање. Работата на умствена блискост очигледно ќе го подобри разбирањето пред спиење и ќе ги донесе спротивставените стилови близу до задоволувачката хармонија.

Обидот да се смениме за друг никогаш не е залуден. Можеби, исто така, откривме дека ни се допаѓа „поинаку“. Експертите се согласуваат во една работа, основата за успешен сексуален живот е вистинската емоција.

Емоцијата е клучна, за добар секс, но и за се во животот.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Зошто утринскиот секс е подобар во лето?

Leave a Reply

Your email address will not be published.