Една работа во која мажите најмногу грешат за време на сексот

Многу едноставно правило, но не секој може да го почитува. Што е она што го прави сексот подобар? Комуникација.

Комуницирајте за време на сексот и после него!

Вашата партнерка не може да знае што е она што најмногу го сакате во сексот, доколку не и го укажете тоа за време на сексуалниот чин. Мора да знаете дека треба да разговарате со партнерката за сите ваши секусални фантазии доколку колку и тоа да ви изгледа незгодно или непријатно.

Разговорот за вашите секс желби гледајте го како предигра, а не како обичен разговор бидејќи на тој начин ќе ви биде непријатно.

ФОТО: Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published.