Експерти кои ќе ве направат да изгледате перфектно

Во денешново турбулентно време не е воопшто лесно да изгледате перфектно. За наша среќа, постојат една група на експерти, кои се тука да ни го олеснат и подобрат животот. Тие се задолжение за нашиот изглед, за нашата форма, за нашата исхрана и здравје. Тие се тука да направат да изгледаме подобро од вчера.

Запознајте се со 7те експерти кои ни го олеснуваат и подобруваат животот на дневна основа.

Кројачот – човек кој е задолжен за изработка на одела по мерка. Секој џентлмен треба да има еден.

Бербер – не се мешаме во предлогот, зошто ова е осетлива тема и бара човек кој точно знае што сакате

Кондураџија – Ако кондурите се лице на еден маж или џентлмен, тогаш морате да имате ваш кондураџија кој ќе ги потсредува вашите омилени кондури

Стилист – овде ќе додадеме само едно, читајте и гледајте Џентлмен Магазин

Дерматолог – Добар дерматлого е клуч за убаво и негувано лице

Личен тренер – секој мора да има мотиватор кој ќе ве води во градењето на супер тело и здрави навики

Нутриционист – здравите навики и здравата исхрана се комплементарни.

ПРОЧИТАЈТЕ: која е тајната на добриот изглед на Бред Пит

ФОТО: Инстаграм

Leave a Reply

Your email address will not be published.