Емил Угриновски гостин во Џентлмен Магазин (ВИДЕО)

Продолжуваме со интересните емисии во Џентлмен Магазин, и оваа недела со уште еден гостин со кого зборуваме на многу примамливи теми.

За добрите навики, вистинските вредности, професионалните ангажмани, но и приватниот живот зборуваме со познатиот бизнисмен, менаџер и џетсетер, Д-р Емил Угриновски. Повторно нè очекува интересна емисија исполнета со многу дружба, добра расположение, џентлменски навики и бизнис приказни.

Во продолжение може да ја погледнете целата емисија:

Leave a Reply

Your email address will not be published.