Жарко Димоски денеска на штандот на книжарница ТРИ ќе потпишува книги

Водителот на Џентлмен Магазин и актер, Жарко Димоски, денеска од 18 часот ќе потпишува книги на Саем на книга на штандот на Книжарница ТРИ. Жарко неодамна ја издаде својата прва книга, збирка на поезија.

„Пеперутка“ е првата книгата, стихозбирка на Жарко Димоски во издавништво на издавачкиот центар „Три“, а истата можете да ја најдете во сите книжарници на издавачкиот центар.

Затоа денеска сите вие дојдете на штандот на ТРИ и дружете се со единствениот и вистински џентлмен Жарко Димоски.

На следниот линк можете да ја проследите новата песна и видео записот за „Танцувај со мене“

МОЖЕБИ ЖЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Промоција на новата песна, видео запис и книга на Жарко Димоски

Leave a Reply

Your email address will not be published.