Запознајте го човекот кој го продаде најскапиот часовник на светот (ВИДЕО)

Запознајте се со господинот Aurel Bacs, аукционерот на Philips, кој во Октомври 2017 го продаде Rolex Daytona (најпознатиот рачен часовник на Paul Newman), за нешто преку 17 милиони долари.

Во ова кратко супер филмче, Mr Bacs говори на тема рачни часовници, од IWC, па се до Zenith El Primero, и секако Rolex Daytona, најскапиот рачен часовник на сите времиња.

Leave a Reply

Your email address will not be published.