За сите мажи љубители на кујната уникатен нож од Victorinox

Ножевите на Victorinox се едни од најдобрите и најуникатни во светот, кои нудат перфекција во својата примена. Така е и овој пат кога од швајцарската компанија ни го нудат ова лимитирано парче на нож за во кујна со кој сит емажи љубители на готвењето ќе уѓиваат во работата приготвувајќи врвна храна за својата поубава половина.

Victorinox Limited Edition доаѓа со дизајнирано сечиво кое е уникатно и е произведно во 1884 парчиња. Цената на ножот е околу 690 евра.

Парче кое вреди да го имате во кујната.

Leave a Reply

Your email address will not be published.