За сите љубители на ретро автомобилите (ФОТО)

Старото “ФИЧО” е најфраерски автомобил за ова лето.

Старото Фичо, или Фиат 500 Џоли и оваа кабрио верзија е најфраерскиот автомобил ова лето. Идеален. Можеби денеска има еден тон автомобили, но со овој автомобил некаде на јадранска магистрала би изгледале поголеми фраери од оние со некој Мерцедес кабриолет од 2019 година.

Замислете како би изгледало тоа. Идеално, зар не?

Leave a Reply

Your email address will not be published.