За смели мажи кои сакаат накит (ФОТО)

Накитот е еден од најлесните начини да додадете личност на вашата облека. Но, ако сте нови во играта bling, може да биде тешко да знаете од каде да започнете. Сите сме биле таму – „Дали е ова право за мене? или „можам ли да го носам ова?“ се прашања кои неизбежно ќе ви поминат низ умот пред навистина да се одлучите да носите накит.

Одговорот? Започнете со мали димензии на накит. Едноставниот накит можеби нема да го даде истиот удар како посмелите и шарени парчиња, но ја има предноста што беспрекорно се пробива во вашата ротација и ќе работи со речиси сè во вашата постоечка гардероба. Плус, тоа е порта за да се чувствувате поудобно со носењето накит.

Без понатамошно одложување, прочитајте за пет едноставни, но ефективни парчиња кои ќе ги формираат цврстите темели на вашата колекција на накит.

Leave a Reply

Your email address will not be published.