Излезе новиот iPhone 13 (ФОТО)

Како и секој настан, најавен на Apple така и овој со нетрпение го очекувавме. Прептоставките дека ќе се појави нов iPhone се исполнија. Го добивме iPhone 13, iPhone 13 Pro Max.

Кога го гледаме многу наликува на неговиот претходник, но има моќ невидена.

Има 15 јадрен процесот што го прави супер моќе. Има меморија до 1 TB и батерија која држи повеќе од 2.5 часа од претходниот модел.

Направен е од керамичко куќиште кое е појако од било што. Има најдобра заштита од вода и прашина досега.

Камера која е предобра, а посебно за оние кои сакаат да снимаат. Моќна фотографија која е дури и нереална. Можете да снимате дури и макро видео. Страшно добро.

ГАЛЕРИЈА

ФОТО: Apple

Leave a Reply

Your email address will not be published.