ИЛИНА АРСОВА, ХЕРОИНАТА ШТО ГИ ИСКАЧИ СЕДУМТЕ СВЕТСКИ ВРВОВИ: „СОНУВАМ ЗА ИДНИТЕ СВЕТСКИ ВРВОВИ ВО СЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ“

Илина Арсова е македонската планинарка што, во буквална смисла на зборот, била најблиску до сонцето искачувајќи ги седумте највисоки врвови на седумте континенти. За својот подвиг, таа ја доби наградата „13 Ноември“ во категоријата Спорт. Во новото видео на Халкбанк таа зборува за мотивот за освојување на сите следни светски врвови, надежта и светлоста во иднината, која ја води низ секој нов подвиг. 

Само напред, Илина! 

Видеосеријалот „Иднината е светла“ е дел од 10-годишнината од постоењето на Халкбанк на македонскиот пазар. Како и досега, Халкбанк продолжува со инвестирање во луѓето, нивниот потенцијал и во нивната светла иднина. 

Погледнете ги видеата од видеосеријалот на следниот линк.

Leave a Reply

Your email address will not be published.