Каков татко, таков син. Кои се наследници на најголемите фраери?

Денеска имаме една интересна приказна, за нашите идоли, луѓето кои секојдневно се мотивација на секој од нас. Она што најмногу копираме е нивниот стил и се трудиме да изгледаме налик нив, но со свој печат. Во продолжение неколку примери за тоа колку добро синовите го ископирале перфектниот стил од својот селебрити татко. Фалат неколку примери како Бекамови, фамилијата Рејнолдс, и слични, но веруваме и овие примери ќе ве остават со отворена уста –

АЛЕН ДЕЛОН И АЛЕН ФАБИАН ДЕЛОН
КЛИНТ ИСТВУД И СКОТ ИСТВУД
БРАЈАН ФЕРИ И ИСАК ФЕРИ 
ДАНИЕЛ ДЕЈ ЛУИС И ГАБРИЕЛ КЕН ДЕЈ ЛУИС
МИК ЏЕГЕР И ЏЕЈМС ЏЕГЕР
ЏАД ЛОВ И РАФЕРТИ ЛОВ

Leave a Reply

Your email address will not be published.