Како да изгледате моќно во понеделник

Понеделник е ден кој многумина не го сакаат, но оние кои се амбциозни и кои се ориентирани кон личен развој понеделникот е омилен ден. И на нас во тимот на Friday ни е омилен. Полни сме со енергија, мотивирани за нови предизвици, мотивирани за сите оние состаноци кои следуваат оваа недела.

Доколку сакате да имате убав почеток, секогаш е важно да изгледате моќно. Да го победите понеделникот на секое поле.

Облеката на вас, знае да влијае позитивно. Затоа ви даваме неколку предлози за тоа како да изгледате моќно во понеделник.

ФОТО: Instagram

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Како да се облечете како Џејмс Бонд ова лето

Leave a Reply

Your email address will not be published.