Како да ја зголемите желбата за секс

Имате проблем во сексуалниот живот? Сексуалната енергија ви е на ниско ниво? Многу е лесно човек да препознае услови кога, со оглед на неговиот потенцијал, тој не само што не е во својата најдобра форма, туку и многу далеку од тоа. Создава многу незадоволство, но може и да исплаши. Кога сфаќате дека не одговарате на она што обично ве привлекува и возбудува, обично се прашувате – што не е во ред со мене.

1. Изменете ја трасата на која одите на работа, обука, на кое било место што го посетувате секој ден

2. Пијте кафе во друго кафуле, по можност таму каде што никогаш не сте биле. Нека вашето друштво е направено од луѓе кои не сте ги виделе долго време.

3. Стани еден час порано. истуширај се, направи неколку основни вежби за тело, барем во раните денови на овој план, јади нешто свежо и здраво. Воведете диета со претходни афродизијаци и барем малку витамин.

4. Ништо не е добро за општата состојба на телото како трчањето. Меѓу другото, ја зголемува сексуалната моќ, протокот на крв, чувството на сила и будност.

5. Намалете ги сите лоши навики што ги практикувате.  Намалете ги цигарите и пушете барем пет помалку во текот на денот. Чувството дека сте успеале ќе ве мотивира да го повторите истото утре.

6. Сега сериозно – јога! Многу корисно за умот, телото, сексуалните и сите други видови на енергија. Не чини ништо да пробате.

7. Однесувајте се кон нешто што едноставно сакате да го направите без да бидете деструктивни. Испратете мали изненадувања утре на други луѓе од вашата област. Позитивноста што ќе возврати има повеќе ефекти.

8. Кога последен пат сте мастурбирале на оној начин како што најмногу сакате. Почастете се!

Leave a Reply

Your email address will not be published.