Како летово да изгледате како италијаните на плажа (ФОТО)

Летово само што започна, а ние се уште не сме отишле некаде на плажа. И кога ќе отидеме, треба да отидеме со стил, онака како што и ни доликува.

Знаеме дека многумина од вас постојано следат мода, ги следат оние атрактивни италијани кои зрачат со својот стил насекаде, а особено на лето. Денеска ќе ви претставиме неколку предлози како да изгледате на плажа налик овие италијански фраери.

Leave a Reply

Your email address will not be published.