Како Мерцедес го испрати во пензија својот директор (ВИДЕО)

Автомобилските гиганти, компаниите BMW и Mercedes можеби се големи ривали, но покажаа дека сеуште се класа над другите. Директорот на германската компанија Mercedes Дајмлер, Дитер Зече замина во пензија, а нивниот конкурент BMW направи креативно видео во чест на неговото заминување.

Според оваа реклама можеме да видиме дека заминувањето на Дитер Зече во пензија може да биде задоволство за него…

Секоја чест за рекламата!

Leave a Reply

Your email address will not be published.