Како треба да изгледа еден џентлмен – совети од експертот за протокол Лукреција Маљковиќ Атанасовска (ВИДЕО)

Многупати сме се прашале во животот, што да носам на овој настан? Како да се облечам денеска? Дали да носам одело со вратоврска или смокинг со машна? Што ќе каже тоа за мене?

Ова се многу сериозни прашања кои треба да им посветите време. Секое прашање има одговор, секоја прилика своја шанса за докажување.

На сите овие прашања денеска ви одговара експертот по протокол кај нас госпоѓа Лукреција Маљковиќ Атанасовска.

ФОТО: Џентлмен Магазин ВИДЕО: YouTube канал Gentleman Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.