https://unsplash.com/photos/0RWNy_-7A-A?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditShareLink
https://unsplash.com/photos/0RWNy_-7A-A?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditShareLink

Класични автомобили, костуми скроени по мерка и италијански шарм (ВИДЕО)

Секогаш сакаме да ви прикажеме она што енајдобро, и она кое заслужува најмногу внимание, и со една цел да придонесеме за развој, не само на машката мода и стил кај нас, туку и да креираме добри вредности, вредности на еден џентлмен, кој навистина ќе биде пример во општеството.

Наидовме на едно видео кое е навистина преубаво, и во кое има многу интересни работи. Тоа е видео од промоција на најоновата колекција на кошули од страна на Чарлс Тирвит.

Еве како изгледаше тоа.

ВИДЕО: Vimeo

ФОТО: Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published.