КНИГАТА „БУДЕЊЕ НА СВЕСТА“ ОТСЕГА ДОСТАПНА И ВО АУДИО ИЗДАНИЕ

Една од најпродаваните и најинспиративните книги од областа на популарна психологија во Македонија со неверојани седум изданија зад себе  – „Будење на свеста”, од македонските автори Катерина Ангеловска и Радован Витошевиќ која е достапна во електронска и во печатена верзија на сите светски платформи за книги, отсега е достапна и како аудио книга на англиски јазик на Audible платформата. 

„Беше потребно доста време и ресурси нашата книга да се објави и во аудио издание. Целиот процес да стасаме до оваа фаза на проектот траеше повеќе од две години, и сега можеме да кажеме дека овој проект е заокружен што се однесува до светската пазарна покриеност. Книгата на англиски јазик во аудио формат може да се пронајде на сите поголеми аудио платформи низ целиот свет. Во придружба на Millian Quinteros, аудио артист кој има прочитано преку 1,000 книги, ве очекува целосно ново искуство кој со енергичен, но нежен глас, ќе ве води кон будењето на свеста. Посакуваме секој да погледне во себе, да го пронајде својот копнеж и свесно да косоздава реалност каква што посакува. Нашата желба за вас е со радост да ја прегрнете новата промена која е веќе присутна насекаде околу нас и да завладеат хармонија и љубов на нашата планета.” – изјавија авторите на книгата “Будење на свеста”.

Ова дело претставува водич за лична и колективна преобразба и разбуди голем интерес кај читателска публика, а огромниот број позитивни рецензии се доказ за позитивната промена што ја направи книгата во размислувањето и животот на читателите.

Ова дело на македонски јазик кое беше прогласено за „Најпродавана книга од македонски автори за 2020 година”  е издадено од страна на издавачката куќа „Publisher” и може да се купи во Книжарниците на ТРИ, а англиската верзија можете да ја пронајдете на Amazon, Kindle и Audible, како и на сите светски онлајн платформи за книги.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: ОНЛАЈН КУПУВАЊЕ И ПАРИ НАЗАД

Leave a Reply

Your email address will not be published.