Кои се најдобрите летни адреналински спортови?

Лето е и многу луѓе сакаат да поминуваат што е можно повеќе време на отворено. Доколку пливањето во море не ве задоволува, сакате нешто повеќе или поразлично, можете да се одлучите за една од следниве спортови. Иако дел од нив се неспецифични за македонското тло, сепак секогаш е добра идеја да се воведе нешто ново.

Овие спортови ви нудат комплетно да се тргнете од реалноста, а тоа е се што ви треба понекогаш кога сте заморени од многуте обврски.

  • Рафтинг
About Rafting
  • Падобранство
Padobranstvo: bezbednije od svakodnevnice - Serbia.com
  • Планинарење
Совети за планинари почетници
  • Качување по карпи
Промоција на Бислимската клисура како центар за екстремни спортови
  • Bungee Jumping
▷ Bungee Jumping at Stockhorn from a Cable Car (134m) from 219 CHF -  CheckYeti
  • Сурфање на ветер
Naish inflatable wing-surfer: The crazy water toy you didn't know you needed
  • Нуркање
Само за зависниците од адреналин! Ова се најпосакуваните дестинации за  нуркање

Leave a Reply

Your email address will not be published.