Кои се најмодерните фудбалски менаџери (ВИДЕО)

е се многу, но сепак може премногу да се научи од нив кога станува збро за добар стил.

Но, пред стилот и кои навики ги негуваат, ние ќе кажеме само едно! дека најголем фраер од сите е нашиот Игор Нагеловски Мрме.

А сега да се вратиме на темата во светот. Погледнете кои менаџери важат за големи модни икони.

Leave a Reply

Your email address will not be published.