Кои се најуспешните 10 брендови од Британија

Британија е земја позната по џентлменствот, по добрите навики и култура на однесување. Кога се работи за машката мода и стил, они се креатори на многу луксузни брендови кои оставиле печат кај секој маж. Еве кои се 10-те најуспешни британси брендови.

1.Barbour

2.Land Rover

3.Crockett & Jones

4.Holland & Holland

5.Floris

6.Rolls-Royce

7.Princess Yacht

8.Triumph

9. Aston Martin

10.Jaguar

Leave a Reply

Your email address will not be published.