Коста Петров: Во светот се менува дефиницијата за тоа како треба да изгледа еден политичар (ВИДЕО)

Во првиот ТВ магазин за џентлмени кај нас, имавме можност да го видиме Коста Петров, човекот кој ја има напишано најпродаваната книга кај нас “Се гледаме на врвот”.

Коста Петров е основач на P World агенција за организрање на настани низ светот и е навистина успешен. Моментално работи како директор на ФИТР, а до пред некое време беше и потпретседател на СДСМ.

Во неговото интервју зборува за своите успеси, за патот кој го изодел, за политиката и трендовите, како и за џентлменството. Уживајте во целото интервју со Коста Петров.

Leave a Reply

Your email address will not be published.