Која би ја одбрале Џиџи или Бела Хадид?! (ФОТО)

Сестрите од светот на модата жарат и палат насекаде. Важат за две секси сестри кои се преубави и кои ќе ве полудат.

Имаме едно прашање за вас. Кога би морале да бирате, дали би ја одбарале Џиџи или пак би се одлучиле за Бела Хадид?

Погледнете ги овие убавини

ЏИЏИ ХАДИД

БЕЛА ХАДИД

ФОТО: Instagram

© Gentlemanmagazin 

Leave a Reply

Your email address will not be published.