Кралот на Јувентус ужива во животот (ФОТО)

Алесандро Дел Пиеро е најголемата икона која настапувала за старата дама. Јувентус го имаше можеби најголемиот џентлмен меѓу фудбалерите. Човекот кој донесе многу радости во минатото.

Александро дел Пиеро веќе одамна не се занимава со фудбал. Она што е интересно е што е досат активен и надвор од терените.

Еве што прави и како изгледа оваа фудбалска легенда

Leave a Reply

Your email address will not be published.