Кројач Борче ќе ви раскаже зошто треба да носите одело по мерка (ВИДЕО)

Еден од најтарите и најпознати кројачи кај нас беше гостин во Џентлмен Магазин. Каде ако не во нашата емисија ќе ги најдете најдобрите совети за џентлмените, за тоа како да се однесувате, како да се облекувате, и ред други работи.

Кројач Борче е човек кој ги облекол многу дипломати кај нас. Човек кој ги облекол многу бизнисмени, и политичари. Мажите со стил знаат дека за да изгледате врвно, треба да носите одело скроено по мерка само за вас.

Тие совети ќе ви ги даде и големиот Борче. Погледнете.

Leave a Reply

Your email address will not be published.