Лесни смарт кежуал комбинаци за секој од вас (ФОТО)

Понеделник е ден кога сме посебно инспирирани за добар стајлинг. Спремни сме од недела, испеглани, и во комбинацијата која најмногу ни прилега.

Во продолжение ќе ви претставиме неколку комбинации за старт на неделата. Фокус ни е смарт кежуал стилот.

За многумина овој стил е секојдневен и постојан. Секој треба да носи она што го сака и во што се чувствува најудобно. Но, запомнете, облекувајте се секогаш согласно приликите.

ФОТО: Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published.