Летни обувки кои секој маж мора да ги има во неговата колекција

Мажите мора да имаат поголема колекција на на кондури за да можат да бираат согласно приликите на денот. Мора да имаат чевли за на одело, мора да имаат мокасини, мора да имаат неколку пара на патики, мора да имаат еспадрили, мора да имаат папучи, мора да имаат апостолки или јапанки. Значи се на се мора да имаат колекција која е за секоја пригода.

И ова што го пишуваме е само за лето, не збориме за есен и зима.

Еве на што се мислиме кога збориме на летна колекција.

ФОТО: Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published.