Лејла Рамковска: Ми значи кавалиерството кај мажите (ВИДЕО)

Во последната емисија зборувавме со Лејла Рамковска, дама која зрачи со една убава енергија. Во нејзиното интервју зборува за џентлменствот, за јогата, за кавалерството, за почитта кон неа. Опкружена е со џентлмени, а го идвојува и нејзиниот татко.

Погледнете го целото интервју.

Leave a Reply

Your email address will not be published.