Ликови кои секое лето не вадат од кожа

Плажите се она нешто за кое чекаме цела година, а богами знак прашање е дали ќе одиме и годинава. Но убедени сме дека ќе најдеме начин некако да г направиме тоа. Песок, море, пиво, убави девојки. Но, покрај убавите моменти, на плажите може да има и фаци кои ќе ве извадат од кожа. Во продолжение водич за тоа кои ликови треба да се избегаваат на плажите. По сликите одма се ќе ви стане јасно, и ќе ве потсети на некој сличен лик 

Бучната фамилија која се слуша до следниот остров

Чаламот, најчесто билдер, ќелав со тетоважи, ланец и онаа чантичката под пазуви

Парот со селфи стик, кој цел ден е на Инстаграм

Чудниот, некаде под сенка со повеќе облека оддошто треба

Дечкото што ја раскопува цела плажа

ФОТО: Мр. Портер Ms Karin Kellner

Leave a Reply

Your email address will not be published.