Магична и префинета, ROMEA е јахта каква што секој би ја посакал (ФОТО)

RОMEA значи елегантно буквално во секоја смисла на зборот. Оваа јахта е префинета, магична и е симбол на луксузот, кој најбогатите луѓе можат да си го приуштат.

Оваа мега јахта е вистинска убавица низ водите. Дизајнирана од Теренс Тисдел, оваа јахта нуди врвно пловење на отворени мориња или води.

Leave a Reply

Your email address will not be published.