Мажи и прстени, да или не?!

Модата некогаш нема граници. Затоа дојдовме и до едно прашање кое многумина се прашуваат, дали мажите треба да носат прстени или не?! Да разјсаниме, не зборуваме за венчален прстен.

Кога би можеле да ги анализираме оние кои носат прстени, пак би ги делеле во неколку групи, оние со стил и оние кои, да ни извните, делуваат “сељачки”. Да, на оние златните големи прстени со некој обележја. Тие се триумфални прстени треба да се носат на одредени пригоди, а не секој ден и насекаде. Иако сте горди на тоа, сепак не го носете секаде.

Оние другите се во фазон на Џони Деп или Ози Озборн. Оние пофрањерските, кои одговарат на аутфитот на оноие кои ги носат. Вистината е дека овие прстени кои се минимаистички и мангупски треба да ги носат оние кои знаат да ги носат и одговараат на мажите со тој стил.

Оние кои возат мотори, оние кои се на улица постојано, оние урбани фаци, кои се во кожна јакна и маички и некое ланче на нив.

Еве на какви прстени мислиме.

Leave a Reply

Your email address will not be published.