Македонските фудбалери како вистински џентлмени заминаа на Европско (ФОТО)

Македонските репрезентативци, заминаа во Романија каде за прв пат во нашата историја ќе настапат на едно Европско првенство.

Денеска на нивното заминување, тие изгледаа како вистински џентлмени. Одела со бели маици. Секоја чест.

Момци знаеме и сигурни сме дека ќе не радувате.

Leave a Reply

Your email address will not be published.