Македонски убавици кои доминираа на плажите летово (ФОТО)

Дочекавме летово да отидеме на плажа. После повеќе од една година во пандемија, после макотрпна и непредвидлива година, можеме да отидеме и да уживаме на некоја од плажите. без разлика дали сме кај нас во Охрид, или Грција, Албанија, или пак некаде подалеку ова лето ќе уживаме. колку можеме.

Убавите денови на сонце секогаш се исполнети со убави девојки на плажа. Кога се работи за убавите девојки, еве кои македонски девојки изненадија ова лето на плажите.

МАРИЈАНА СТАНОЈКОСКА

ЈЕЛЕНА СПЕНЏАРСКА

МИА КОСТОВА

БОЈАНА НУШКОВА

АНА СТОЈАНОВА

ФОТО: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.