Марамчето за на сако е многу моќен детал (ФОТО)

Марамчето за на сако е многу моќен моден аксесоар кој ве прави мажи со стил. Добро марамче некогаш е помоќно од добра и моќна вратоврска.

Паметите сигурно како Ален Делон носел одела само со марамче и бела кошула. Е тоа е мода која е можеби најдобра.

Марамчето се комбинира на сако со кошула или на сако со кошула и вратоврска. Моќна комбинација која многу ќе каже за вас на следниот состанок кој ќе го имате.

Она што е многу важно да знаете е да избегнувате клот марамчиња или еднобојни, освен ако не е бело. Слободно играјте со вашата имагинација и ставете шарени интересни марамчиња.

C5XE6G CLARK GABLE (1901-1960) US film actor about 1956

DT6M18 JACK NICHOLSON CHINATOWN (1974)

ФОТО: Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published.