Машки аксесоари кои ќе доминираат оваа летна сезона

Летната сезона полека доаѓа до својата средина. Па како што може да се примети, светските трендови на машки аксесоари и оваа сезона не не одминуваат.

Како и предходното лето, така и ова, се задржуваме на најинтересното во поглед аксесоарите.

Сега ќе ги одминеме рачните часовници, и ќе се фокусираме на следниве 4 аксесоари кои мора да ги поседувате

Ранците

Очила

https://unsplash.com/photos/OuRUmbyyxmM?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditShareLink

Безбол капите

https://unsplash.com/photos/UeoM0v5FO5c?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditShareLink

Машки накит

https://unsplash.com/photos/lCS0TWwWnB8?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditShareLink

© Gentlemanmagazin / Фото извор: unsplash.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.