Машки делови на телото кои ги излудуваат жените

Секој маж има желба да дознае кои машки делови од телото им се омилени на жените. Истражувањето на AskMen на нешто повеќе од 100 жени, ни дава приближно јасна слика за тоа што жените највеќе запазуваат на машкото тело. После листава, верувам дека ќе се запишете во теретана, на пливање или ќе започнете со почести џогирања или возења на велосипед:

1. Јасно дефинирани рамења.

2. Перфектни гради – не е тајна дека мажите се љубители на женските гради, епа и обратно не е ништо поразлично.

3. Бицепс мускулот на раката – доказ дека мажот се грижи за своето тело, нешто што секогаш им паѓа на ум на жените од кога ќе видат перфектно дефиниран бицепс

4. Полни усни.

5. Нежен јазик – да, жените обрнуваат внимание на машкиот јазик, и за начинот на кој мажите го контролираат неговото движење.

6. Негувани раце/дланки

7. Тесни колкови – жените понекогаш се доста љубоморни на тесните перфектни машки колкови.

8. Стомачните мускули – не мора ни да ја напоменувама стрмната линија под стомачните.

9. Негуван пенис – омилениот дел на сите жени, и да шумата никој од нив не ја сака, затоа машинката во рака и средето го тој дел. Нормално, и големината е важна.

10. Машкиот задник – чучњевите се одлична вежба како за женскиот така и за машкиот задник, така да не ги заборавајте при вашите дневни тренинзи затоа што тој е еден од побитните делови на машкото тело по кои жените зјапаат по плажи.

ФОТО: Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published.