Машки правила: Кој е правиот начин за користење на парфем?

Некои прашања не доаѓаат со едноставни одговори. Некои пак се збунувачки и за оние најискусните кај мажите. Сепак не постои причина поради која и понатаму би се мачеле со одредени прашања. Затоа ние како онлајн магазин за мажи ќе се потрудиме да ви дадеме одговор на најважните машки прашања.

Кој е вистинскиот начин за користење на парфем?

Телесната температура е онаа која што го активира мирисот на телото, па големиот број на екперти се сложуваат дека треба да се стават неколку капки мирис на пулсните точки на телото, тоа се зглобовите и вратот. Според нив тие се најдобрите места каде што треба да се стави парфем.

Leave a Reply

Your email address will not be published.