Машки чанти кои треба да ги има секој од вас

Мажи и аксесоари е комбинација која е актуелна изминатите десетина години. Во минатото, се започнало од добра актовка или акт чанта, добар кожен паричник, и тоаа би било се. Но, денеска кога зборуваме за мажите и новнитер аксеоари или чанти, тогаш зборуваме за многу видови кои секојдневно се носат.

Една од најважните или моменатлно најупотребуваните, а ние ќе кажеме најкорисните, се оние рачни несесери или “педеруши” кои жаргоснки се нарекуваат. Тие се некако доста едноставни, но имаат место за вашите телефони, пари или паричник, кутија со цигари, запалки, а за оние уживатели на пури собираат и футроли и секачи. Едноставно се идеални, и се повеќе се носат.

Следна тоба која е доста актуелна е ранецот, кој собира буквално се, од вашиот лап топ, до парче гардероба, пенкала, печати, докумнети, и што уште не.

Она што е актуелно се и оние големи торби, најчесто кожни кои се идеални за вашите дневни патувања или состаноци кои собираат се.

За крај она што сакаме да го кажеме, не се замарајте со што носите, едноставно внимавајте на тоа се да ви биде олеснето, џебовите празни и комотни.

Leave a Reply

Your email address will not be published.