Модниот дизајнер Рубиначи ја враќа модата во историјата

Познатиот моден дизајнер за мажи Лука Рубиначи кој потекнува од Наполи оваа година својата колекција ја базира на ретро моментите. Тој ја враќа модата во историјата.

Тој оваа година игра со модата низ историјата и најмногу впечаток оставаат боите кои тој ги користи, како и материјалите и начинот на изработка во тоа време.

Погледнете колку добро изгледаат. Нема ништо поубаво од рачно изработени модели на одела и капути.

Цените на овие модели се движат некаде околу 2500 евра по капут. Скапо зна наши услови, но квалитетно за секого.

ФОТО: Рубиначи

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Како правилно се носи одело

Leave a Reply

Your email address will not be published.