Модни грешки кои жените не ги простуваат

Се спремате за новиот дејт? Расположени сте супер, разговорот тече одлично, но вие уште пред да започнете да разговарате, вашата гардероба веќе проговорела. Гардеробата многу кажува за вас, па баш поради тоа доколку сакате да оставите добар впечаток, гледајте да ги избегнете овие неколку модни грешки.

Не за друго, баш овие моменти или парчиња на вас, жените нема да ви ги простат

ЛАНЕЦ

Умре времето на филмот Ране и носењето на ланци.

КОШУЛА ПО КРАТКИ РАКАВИ

Никако! Кошула со кратки ракави освен хајваски стил, не смее да се носи.

МАИЧКИ СО ОТВОР “V”

Ова мачо парче гардероба, не треба да го носите.

SKINNY ФАРМЕРКИ

Фармерки како Levi’s или Дизел, не прават тесни фармерки кои делуваат како хеланки. Ова е мода за жените.

КОЛОРИТНИ ПАНТАЛОНИ

Шарени пантолани е за циркузанти.

ФОТО: Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published.