Можеби ова е една од најубавите Италијанки (ФОТО)

Прва работа која мора да ја направита оваа недела, е да ја заследите Cristina Buccino на Инстаграм. Секси, посекси, cribuccino. Барем така викаат Италијаните.

Некои велат дека е модел, некои актерка, некои дека е само еден дел од трите секси сестри од Италија. Позната е и по приказната за една помината ноќ со Роналдо. Не е ништо битно од тоа, битен е само најзиниот Инстаграм. Тоа е доволно. Оваа италијанска дама изгледа преубаво.

ФОТО: Instagram

ПРОЧИТАЈТЕ: Мадалина Генеа

Leave a Reply

Your email address will not be published.