Може да ви се стешкоти кога ќе ја видите Ана Курникова во бикини

Еднаш секс бомба, секогаш секс бомба. Ана Курникова. Сигурно не ви текнало одамна на оваа руска лепотица, која не полудуваше во минатото. Сопругата на Енрике Иглезијас, и ден денеска, измамува воздишки, а доказ за тоа е оваа галерија во бикини, како мал потестник на оваа убавица.

ФОТО: Инстаграм (Ана Курникова)

Leave a Reply

Your email address will not be published.